Adatvédelmi Nyilatkozat

Az ilovevelencei-to.hu – továbbiakban a tulajdonos – tiszteletben tartja a webhelyet felkereső és használó minden természetes személy személyiségi jogait. Az alábbiakban ismertetjük a tulajdonos személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelveit.

Te az oldalon elérhető űrlapok kitöltésével hozzájárulásod adod ahhoz, hogy személyes adataid a tulajdonos adatbázisában rögzítse, nyilvántartsa és feldolgozza a szolgáltatásnyújtás folyamán. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.

Személyes adatok védelme

Neked, mint természetes személynek jogodban áll megismerned, illetve szükség esetén módosítanod az általunk rólad nyilvántartott adatokat, továbbá jogodban áll kérvényezned, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel és töröljük adatbázisunkból, elérhetőségeinken keresztül. A webhely használata során felkérhetünk arra, hogy add meg személyes adataid. Megkérdezhetjük, hogy hozzájárulsz-e adataid felhasználásához és ha igen, milyen célokra. Adatait kizárólag a te engedélyeddel használjuk fel.

Adatgyűjtés

Adatokat gyűjtünk az internetes forgalom elemzésével szokásaidról és preferenciáidról, beleértve a webszerver naplóját, amely tartalmazza az IP-címed, a sikeresen vagy nem megnyitott oldalakat és a használt böngészőt. Ezeket az adatokat kizárólag saját célra, statisztikai célból használjuk fel, hogy weboldal látogatottságot, használhatóságot és keresési találatot mérjünk. A tőled gyűjtött adatokat felhasználva alakítjuk webhelyünk megjelenését, szerkezetét és használhatóságát.
Ha bármilyen ezen webhelyre vonatkozó adattal, tartalommal vagy vizuális megjelenéssel kapcsolatos kérdésed, megjegyzésed vagy panaszod van kérjük vedd fel velünk a kapcsotot elérhetőségeinken keresztül!