E-Harley roller túrák
E-Harley roller túrák

E-Harley roller túrák

Sportos kényelem, környezettudatos közlekedés. Az e-harley roller napjaink korszakalkotó, design járgánya, melyen bárki kipróbálhatja a kétkerekéken suhanás élményét. Ez a formabontóan új, robogó és roller közötti átmenet kiváló sport és közlekedési eszköz. Használhatjuk kerékpárúton, járdán,aszfalt úton. Bérlése és üzemeltetése egyaránt gazdaságos, hiszen egy feltöltéssel akár 25-30 km megtételére is alkalmas, és 25-30 km/h-ás sebességgel is képes hasítani. Élménytúráink kíváló programként szolgálnak szülinapok, baráti-családi összejövetelek vagy legény-/leánybúcsúk alkalmával.

Választható programajánlataink:

Túrák a páratlan szépségű Csekésben

Szelíd dombok, madárcsicsergés, érintetlen természet. Ezekkel mind találkozhatsz, ha velünk tartasz a Pázmánd és Nadap között elterülő Csekésbe. Túráink 1-1,5 órát vesznek igénybe és minimum 4 fő esetén indítjuk őket, minden estben profi túravezető és technikai aszisztencia kíséretében.

 

Vízparti túra a dinnyési Madárvártához

Profi túravezetőnk segítségével végigsuhanhatsz a Velencei-tó déli partján! Élmény a köbön, kíváló választás azok számára, akik előszőr próbálják ki a járgányokat. A túra 1-1,5 órát vesz igénybe és minimum 4 fő esetén indítjuk.

 
 

Vezetett túra a Pákozdi Arborétumhoz és kilátóhoz

Természetesen szeretjük a természetközeli kalandokat. Járgányaink segítségével bepillantást nyerült a pákozdi Arborétum védett zeg-zúgaiba, a kilátóba felsétálva pedig szemünk elé tárul a Velence-tavi panoráma. A túra 1-1,5 órát vesz igénybe és minimum 4 fő esetén indítjuk.