Élménydobolás

A csapatépítő dobolás igazi élmény a résztvevők számára, a csoport tagjai szó nélkül, a ritmus, a zene segítségével kommunikálnak. Ez a közös nyelv pedig a program során egyre közelebb hozza egymáshoz a résztvevőket. Ezt a program elemet azok számára ajánljuk, akiknek nemcsak az élmény a fontos, hanem szeretnék elérni, hogy a csapattagok közötti kommunikációból nehézségekből, kulturális különbségekből, vagy akár vállalati hierarchiából adódó szakadék áthidalható legyen.

A résztvevők kisebb csoportokban különböző feladatokat oldanak meg, építenek fel a hangszerek segítségével, a moderátorok instrukciói alapján, pl.: játszanak el egy szituációt a hangszerekkel; doboljanak el közösen megélt hangulatokat; jelenítsék meg egy-egy csapattársuk személyiségét közösen a hangszereken; egy ismert sláger közös feldolgozása énekesekkel, ütőhangszeres kísérettel, majd a „mű” előadása! (igény szerint gitárkísérettel!) A foglalkozás zárásaként örömdobolás vagy transzdobolás kérhető!

Felvétel indul!

Ki ne álmodott volna már arról, hogy egyszer bepillanthasson a kulisszák mögé?

A résztvevőket több kisebb csoportra osztjuk, aki profi szakemberek segítségével elvonulnak külön forgatási helyszínekre. A választott filmhez adottak lesznek a karaktereket szimbolizáló kellékek, melyeket föl lehet próbálni, lehet velük játszani, ki lehet találni, hogy mely szereplőhöz mely karakter illik leginkább, ki melyik filmjelenetben szeretne szerepelni.

Blind Experience

Általánosan elmondható, hogy az emberi szervezet igen jól képes alkalmazkodni a megváltozott viszonyokhoz, így például ahhoz is, ha elveszítjük a látásunkat. A csapatnak szemfedőt viselve kell megoldani érdekes, vicces, játékos feladatokat, felismernie tárgyakat, hangokat, illetve olyan problémákat kell megoldania, amihez szinte nélkülözhetetlenek tűnik a szemünk. A csoport csak együtt működve, megfelelő kommunikációval tud túllendülni a nehézségeken.

Szabaduló szoba

Vállalunk külső helyszínre történő kitelepülést, legyen szó akár egy zenei fesztiválról vagy egy nagy cég csapatépítő rendezvényéről. Pályáinkat minden esetben a megrendelő egyedi igényei szerint alakítjuk ki, így nem jelenthet gondot egy a cég profiljához illő szoba kialakítása. Az utóbbi években olyan rendezvényeken voltunk jelen, mint a Sziget fesztivál vagy a Kutatók Éjszakája, de készítettünk szobát a Nestle, HBO vagy a Telekom számára is.

Hotel Krimi

Új generációs élő logikai játék! Maratoni nyomozásunk csak rátok vár! Ötvözi a közkedvelt szabaduló- és nyomozószobánk logikai feladatait, krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, izgalmas, fordulatokkal teli programot tudunk nyújtani. A csapatnak a program folyamán, kreatív és inspiratív játékokban kell részt venniük,hogy a gyilkos nyomára bukkanhassanak és számos modern nyomozóeszközt kell bevetniük a sikerhez.

Természetes kényeztetés

A természet maga a megtestesült harmónia, a természet egy ritmikus szimfónia.

A programonn résztvevők saját maguk készíthetik el a kizárólag természetes alapanyagokból - az otthoni arctisztítás és testradírozás nélkülözhetetlen bőrradírját, vagy a felfrissülés és ellazulás egyik elengedhetetlen segítségét a levendulás masszázs olajat. A program során az elkészített termékeket utolsó munkafázisként tégelybe illetve flakonba töltenek, hogy az alkotók haza is vihessék a család nagy örömére.

Közös lekvárfőzés / lepénykészítés

Lekvárfőző programunk lényege, hogy vendégeink szezonális gyümölcsféléből (ennek hiányában almából) kézműves technológiával előállított és hagyományos módon tartósított házi lekvárt készítsenek csapat munka keretében. Ennek végeztével a csapattagok egyedi címkével ellátott, saját készítésű finomságokra tehetnek szert.

QuizNight

A QuizNight az angolszász területeken méltán népszerű pubquiz műfaj egyik változata. A játék - mint a neve is mutatja - alapvetően egy kvízjáték, amire az itthon népszerű kvízjátékokkal szemben nem egyéni játékosok nevezhetnek. A QuizNight során a résztvevők maximum 6-10 fős csapatokba verődnek és csapattársaikkal együtt egy többfordulós kérdéssort töltenek ki, amelynek a legkülönbözőbb témakörökből merítenek inspirációt.

Stop Motion!

A legszerethetőbb programok egyike, amikor a csapat munkája nyomán valamilyen kézzelfogható eredmény születik, amelyre évek múlva is mosolyogva gondolunk vissza. A saját kisfilm készítése stop motion technikával kevés eszközt, ám annál több kreativitást igényel. A feladat során a kollégáknak ki kell találniuk egy történetet, és át kell látniuk a filmkészítés komplex folyamatát. Mindenkinek olyan szerep kell, hogy jusson, amely leginkább „fit” számára. A történetírástól a díszlettervezésen át a vágásig itt mindenben kipróbálhatjuk magunkat.

VillámSláger

A zenélés a csapatépítés talán legősibb technikája. A közös zenélés az egyik legjobb közösségteremtő cselekvés. A tréningen belekóstolhatnak a résztvevők a közösségi zenélésen túl, a „popzene készítés” a „slágergyártás” műhelytitkaiba. A zenélés olyan élmény, amiben felszabadulnak, és újjá is születnek a bennünk rejlő kreatív, emocionális és alkotó energiák. A közös zenélés olyan kollektív élmény, ami az élvezeten túl összekovácsolja a csoport tagjait.