Csapatépítő élménydobolás
Élménydobolás

Csapatépítő élménydobolás

A csapatépítő dobolás igazi élmény a résztvevők számára, a csoport tagjai szó nélkül, a ritmus, a zene segítségével kommunikálnak. Ez a közös nyelv pedig a program során egyre közelebb hozza egymáshoz a résztvevőket. Ezt a program elemet azok számára ajánljuk, akiknek nemcsak az élmény a fontos, hanem szeretnék elérni, hogy a csapattagok közötti kommunikációból nehézségekből, kulturális különbségekből, vagy akár vállalati hierarchiából adódó szakadék áthidalható legyen.

A résztvevők kisebb csoportokban különböző feladatokat oldanak meg, építenek fel a hangszerek segítségével, a moderátorok instrukciói alapján, pl.: játszanak el egy szituációt a hangszerekkel; doboljanak el közösen megélt hangulatokat; jelenítsék meg egy-egy csapattársuk személyiségét közösen a hangszereken; egy ismert sláger közös feldolgozása énekesekkel, ütőhangszeres kísérettel, majd a „mű” előadása! (igény szerint gitárkísérettel!) A foglalkozás zárásaként örömdobolás vagy transzdobolás kérhető!

1. opció

A csapatot több részre osztjuk, az első 30 percben workshopon vesznek részt, ahol az általunk biztosított kellékekből saját hangszereket gyártanak, a program második részében (maradék 45 perc) pedig interaktív zenei workshopot és csapatépítő feladatokat csinálunk nekik.
 

2. opció

A résztvevők kiválaszthatják a nekik megfelelő ütőhangszereket, majd játékos ismerkedés a hangszerekkel, különböző alaphangok megismerése, közös ritmusok felépítése, kibontása, különböző ritmikai játékok megvalósítása, közös élménydobolás. (max 50 fő-ig).

Időtartam: 1-2 óra
Létszám: 20-300 fő

Kérj ajánlatot!