Kalóz Kalandok

Kalóz bandáink a legutolsó mindent elsöprő viharban hajótörést szenvedtek és meg kell küzdeniük egymással és a természettel azért, hogy újra magukénak tudhassák tündöklő hajójukat.
A játék során szükség van erejükre, logikájukra, kitartásukra és furfangosságukra, hogy megtalálják az útvonaluk mentén elrejtett kincseket és hajótartozékokat, amiknek a segítségével újjáépíthetik kalózhajóikat. A kaland küzdelemmel és megannyi rejtéllyel folytatódik, aminek során egy ladik és néhányeszköz lesz a csapatok segítségére.

Közösségi faültetés

Egy fának hatalmas ökológiai értéke van. Port és szén-dioxidot köt meg, oxigént termel és természetes hűtőberendezés. Mindezt ingyen teszi. De ahhoz, hogy ezt a feladatot el tudják látni, sokat kell ültetni belőlük. A közösségi faültetés során részesei lehettek az egész Földön zajló faültetési összefogásnak. Apró cselekedet, de egy hatalmas része. Fát ültetni jó, nemes cselekedet, mert nemcsak magunkért tesszük, hanem az utánunk következő generációkért is.

Ha felelős vállalatvezetőként Te is szeretnéd, hogy csapatod hozzájáruljon a cégetek ökológiai lábnyomának csökkentéséhez, akkor itt a remek alkalom.... Együtt sikerülni fog!

Land Rover Thropy a Velencei-hegységben

A résztvevők vezetik a járműveket, így mindenkinek alkalma nyílik megismerkedni ezekkel a legendás autókkal, elsajátíthatja az off-road vezetéstechnika alapjait. Minden négy résztvevőre jut egy autó (ülhetnek kevesebben is egy járműben) és egy off-road vezetésben jártas szakember, aki egyfelől a biztonságra vigyáz, másrészt technikai segítséget nyújt a csapatoknak. Miután röviden ismertetjük a program folyamán követendő biztonsági szabályokat, a résztvevők megkapják az itinereket vagy GPS koordinátákat tartalmazó borítékokat, majd autóra szállnak és kezdődik a kaland. A megadott itinerek vagy GPS koordináták – akár egy valódi off-road verseny - alapján haladnak a csapatok, az egyes tereppontokon pedig különböző feladatok várnak rájuk.

Archery Tag

Már a Velencei-tónál is elérhető az archery tag játék vagy másnéven íjvadászat. A játék amerikai fejlesztés és hasonlóan a paintballhoz vagy az airsofthoz egy adrenalinban dús csapatjáték, melyben egyedi fejlesztésű íjakkal és habszivacs végű nyilakkal játszanak a résztvevők. Könnyen elsajátítható és élvezhető bárki számára, játszható kültéren és beltéren is. Ideális program szülinapi partikra, legénybúcsúkra, céges csapatépítésekre.

Velence CODE kerékpáros kémtúra

A Velence CODE egy 6-10 állomásból álló élménytúra, mely során a résztvevő csapatoknak kerékpárral, kétkeréken kell nyomoznia.

A program célja, hogy a résztvevők az aktív kikapcsolódás és a csapatépítés mellett megismerkedjenek a Velencei-tó izgalmas történelmével és helyszíneivel, mindeközben pedig minél több insider információt tudjanak meg egy-egy helyszínről. A nyomozás során segítségükre lesznek a környezetükben elrejtett jelek, a helybéliek és különböző fejtörők, térképek, leírások. A játék során a legtöbb helyes információt szerző csapat nyereményben részesül.

A csapatok túravezetők segítségével járják be az útvonalat. A felkeresendő állomások a Velencei-tó körül helyezkednek el. A játék igazi izgalmát az adja, hogy a csapatok bizonyos állomásoknál plusz információkat szedhetnek ki beépített embereinkből, ha extra küldetéseket teljesítenek. A csapatok egymással és az idővel is versenyeznek. A játék jól kombinálható Velencei-tavi hajózással. Igény esetén frisstő pontot és ebédet is tudunk a programba illeszteni.

Meseösvény

A történetmeselés az egyik legszebb és legizgalmasabb kihívás egy csapat számára. Belehelyezkedni mások életébe, fejleszteni saját empátiánkat, megérteni és reagálni a másikra, és mindezt egy nagy egészbe szervezni, amelynek mindannyian részesei vagyunk, nem könnyű feladat. A népmese alkalmas arra, hogy saját életünket, saját problémáinkat egy másik szűrőn keresztül mutassa. Archetípusok, erkölcsi dilemmák, tanulságok. Mit tanítanak nekünk a mesék? Ha jól játszunk, mindent. Ha nem figyelünk, semmit.

Nemzetek Olimpiája

A játékban szereplő olimpiai színhelyek a megrendelő vállalat által érintett célországokat vagy az eddigi olimpiai színhelyeket testesítik meg. A versenyben a csapatoknak egyaránt kell szellemi és fizikai feladatokat is teljesíteniük és rotációs rendszerben több állomásra, több országba eljutnak.
A verseny igazi izgalmat hoz a résztvevők és a szurkolók életébe is. Az egyes feladatokban nem muszáj a csapat egészének részt vennie. A kevésbé aktívak akár szurkolóként is szerepelhetnek.

Élményszüret

Programajánlatunk több különleges csapatépítő mechanizmust ajánl, melyek a természetközeli életérzés és a hagyományos életmód különleges élményét nyújtják minden résztvevőnek.
Vendégeink egy hamisítatlan szőlőszüreten vehetnek részt, melynek végén egy személyes ajándékra tehetnek szert. A hely komplexitásának és a csekély távolságoknak köszönhetően, néhány óra leforgása alatt is egy élményteli csapatépítő programot lehet lebonyolítani szakavatott személyzetünk közreműködésével.

A szőlőszüret menete:

  • szőlőszedés,
  • a leszedett szőlő darálása, majd préselése,
  • a must pasztörizálása,
  • a must üvegekbe töltése (0,75 l )
  • a felragasztható címkére minden résztvevő saját alkotását elkészítheti, ez kerül az üvegre;
  • igény szerint egyedi nyomtatással.

A program időtartama: minimum 3,5-4 óra.

Kérj ajánlatot!

Minidrift

Kitűnő program családi napokra akár egy festői szépségű tóparti sétányon, akár flúgos futamot is szerveznek a gyerekeknek. Akár kijelölt pályán bontakoztatják ki vezetési képességeiket, vagy éppen túrázni indulnak, a jó hangulat garantált.

„A jól szituált úr a filmben nagy sebességnél behúzza kéziféket és az autó kilinccsel előre szépen beveszi a kanyart... Kipróbáljam hazafelé?” Sokan álltunk fel így egy mozi, film vagy akár Youtube videó után. A Minidrift gokartokkal megteheti mindezt kicsiben – az irodában, a tárgyalóban, az udvaron... bárhol!

Kérj ajánlatot!

Kincskereső túra a Pákozdi-Ingóköveknél

Az Őseink nyomában játék egy taktikára, csapatmunkára és kihívásokra épülő kalandjáték, melyben különböző küldetéseket kell a csapatnak teljesítenie. A túra célja, hogy a résztvevők az aktív kikapcsolódás és a csapatépítés mellett megismerkedjenek a Velencei-tavi térség izgalmas történelmével, emellett pedig bejárják a Pákozdi-hegységben találatő különleges természeti képződményeket, a Pákozdi-Ingóköveket.