Kalóz Kalandok

Kalóz bandáink a legutolsó mindent elsöprő viharban hajótörést szenvedtek és meg kell küzdeniük egymással és a természettel azért, hogy újra magukénak tudhassák tündöklő hajójukat.
A játék során szükség van erejükre, logikájukra, kitartásukra és furfangosságukra, hogy megtalálják az útvonaluk mentén elrejtett kincseket és hajótartozékokat, amiknek a segítségével újjáépíthetik kalózhajóikat. A kaland küzdelemmel és megannyi rejtéllyel folytatódik, aminek során egy ladik és néhányeszköz lesz a csapatok segítségére.

Meseösvény

A történetmeselés az egyik legszebb és legizgalmasabb kihívás egy csapat számára. Belehelyezkedni mások életébe, fejleszteni saját empátiánkat, megérteni és reagálni a másikra, és mindezt egy nagy egészbe szervezni, amelynek mindannyian részesei vagyunk, nem könnyű feladat. A népmese alkalmas arra, hogy saját életünket, saját problémáinkat egy másik szűrőn keresztül mutassa. Archetípusok, erkölcsi dilemmák, tanulságok. Mit tanítanak nekünk a mesék? Ha jól játszunk, mindent. Ha nem figyelünk, semmit.

Nemzetek Olimpiája

A játékban szereplő olimpiai színhelyek a megrendelő vállalat által érintett célországokat vagy az eddigi olimpiai színhelyeket testesítik meg. A versenyben a csapatoknak egyaránt kell szellemi és fizikai feladatokat is teljesíteniük és rotációs rendszerben több állomásra, több országba eljutnak.
A verseny igazi izgalmat hoz a résztvevők és a szurkolók életébe is. Az egyes feladatokban nem muszáj a csapat egészének részt vennie. A kevésbé aktívak akár szurkolóként is szerepelhetnek.

Élményszüret

Programajánlatunk több különleges csapatépítő mechanizmust ajánl, melyek a természetközeli életérzés és a hagyományos életmód különleges élményét nyújtják minden résztvevőnek.
Vendégeink egy hamisítatlan szőlőszüreten vehetnek részt, melynek végén egy személyes ajándékra tehetnek szert. A hely komplexitásának és a csekély távolságoknak köszönhetően, néhány óra leforgása alatt is egy élményteli csapatépítő programot lehet lebonyolítani szakavatott személyzetünk közreműködésével.

A szőlőszüret menete:

  • szőlőszedés,
  • a leszedett szőlő darálása, majd préselése,
  • a must pasztörizálása,
  • a must üvegekbe töltése (0,75 l )
  • a felragasztható címkére minden résztvevő saját alkotását elkészítheti, ez kerül az üvegre;
  • igény szerint egyedi nyomtatással.

A program időtartama: minimum 3,5-4 óra.

Kérj ajánlatot!

Minidrift

Kitűnő program családi napokra akár egy festői szépségű tóparti sétányon, akár flúgos futamot is szerveznek a gyerekeknek. Akár kijelölt pályán bontakoztatják ki vezetési képességeiket, vagy éppen túrázni indulnak, a jó hangulat garantált.

„A jól szituált úr a filmben nagy sebességnél behúzza kéziféket és az autó kilinccsel előre szépen beveszi a kanyart... Kipróbáljam hazafelé?” Sokan álltunk fel így egy mozi, film vagy akár Youtube videó után. A Minidrift gokartokkal megteheti mindezt kicsiben – az irodában, a tárgyalóban, az udvaron... bárhol!

Kérj ajánlatot!

Kincskereső túra a Pákozdi-Ingóköveknél

Az Őseink nyomában játék egy taktikára, csapatmunkára és kihívásokra épülő kalandjáték, melyben különböző küldetéseket kell a csapatnak teljesítenie. A túra célja, hogy a résztvevők az aktív kikapcsolódás és a csapatépítés mellett megismerkedjenek a Velencei-tavi térség izgalmas történelmével, emellett pedig bejárják a Pákozdi-hegységben találatő különleges természeti képződményeket, a Pákozdi-Ingóköveket.