Kerékpáros kémtúra
Kerékpáros kémtúra

Kerékpáros kémtúra

A Velence CODE egy 6-10 állomásból álló élménytúra, mely során a résztvevő csapatoknak kerékpárral, kétkeréken kell nyomoznia.

A program célja, hogy a résztvevők az aktív kikapcsolódás és a csapatépítés mellett megismerkedjenek a Velencei-tó izgalmas történelmével és helyszíneivel, mindeközben pedig minél több insider információt tudjanak meg egy-egy helyszínről. A nyomozás során segítségükre lesznek a környezetükben elrejtett jelek, a helybéliek és különböző fejtörők, térképek, leírások. A játék során a legtöbb helyes információt szerző csapat nyereményben részesül.

A csapatok túravezetők segítségével járják be az útvonalat. A felkeresendő állomások a Velencei-tó körül helyezkednek el. A játék igazi izgalmát az adja, hogy a csapatok bizonyos állomásoknál plusz információkat szedhetnek ki beépített embereinkből, ha extra küldetéseket teljesítenek. A csapatok egymással és az idővel is versenyeznek. A játék jól kombinálható Velencei-tavi hajózással. Igény esetén frisstő pontot és ebédet is tudunk a programba illeszteni.

A program időtartama: a választott útvonaltól függően 2-4 óra

 


Kérj ajánlatot!