Bálint Borárium

Egy varázslatos helyszín, ahol megnyílik Nagyi kamrája, ahol a pincékben, spájzokban tartott csemegék titkai feltárulnak, ahol a kemencében készített helyi ételek zamatát nem lehet utánozni, ahol a nap érlelte helyi gyümölcsök, zöldségek kerülnek az asztalra vagy hagyományos módon alakulnak át eltartható finomságokká, akár a résztvevők aktív közreműködésével is. 2013. májusában éledt újjá kibővítve és a Bálint házaspár elképzelése alapján tovább gondolva az egykoron jezsuita szerzetesek által épített dézsmapince, Pázmándon a Szerelemvölgyben, páratlan szépségű természeti környezetben. Ez a település a Velencei-dombság, és a Velencei-tó kistérségének leggazdagabb termő területe, joggal nevezhetjük a Velencei-tó éléskamrájának.

Befogadóképesség: 70 főig
Következőkre ajánljuk: esküvő, csapatépítés, borkóstoló

Kavics Klub Hotel & Spa


 
Exkluzív környezetben, Budapesttől 35 percre, Székesfehérvártól pedig 30 percre helyezkedik el, a kitűnő adottságokkal rendelkező Velencei-tó vonzáskörzetében és kiváló helyszínként szolgál csapatépítések, családi napok, tréningek és vezetői találkozók alkalmával. Emellett a régióban egyedülállóan vállalja rendezvények számára a teljes szállodai komplexum zártkörűsítését és ezzel kizárólagosságot garantál vendégeinek a hotel éttermében, wellness rész- legében és sportpályáin. Összesen 12 szobával rendelkezik, így kényelmesen 35 fő elszállásolására alkalmas; konferencia-, sport és wellness komplexumunk viszont akár 150 főt is be tud fogadni. A nyugodt, meghitt légkör garantált.
Befogadóképesség: 150 főig
Következőkre ajánljuk: konferencia, tréning, csapatépítés, sportnap

Velence Resort & Spa

Velence Resort & Spa rendezvényhelyszínA szálloda Budapesthez meglehetősen közel, közvetlenül a Velencei-tó partján fekszik. Az M7-es autópályán keresztül könnyen és gyorsan elérhető; így ideális rendezvényhelyszín akkor is, ha az ország minden tájáról számít résztvevőkre. A Velencei-tó és környéke tavasztól őszig számos lehetőséget kínál aktív kikapcsolódásra, outdoor programokra - szárazon és vízen egyaránt. A szálloda tóparti fekvése mesebeli esküvők, lakodalmak megvalósítását is lehetővé teszi; helyszíni szertartással, panorámás bálteremmel, ínycsiklandozó gasztronómiai kínálattal, igéző naplementével, a tópart esti fényeinek felejthetetlen emlékével.
A rendezvény "fáradalmai" a 3.600 négyzetméteres élményfürdőben, illetve minden igényt kielégítő, kényelmes szobáiban enyhíthetők.

Befogadóképesség: 300 főig
Következőkre ajánljuk: konferencia, csapatépítés