Drum & Brass

A zenekar tagjai a hazai zenei élet legkülönbözőbb ütős kultúrájából érkeztek: a latin-kubai zene, a brazil samba, Afrika, a varázslatos kelet, a balkán, sőt még a rock zene lüktetése és hangszerei is egyaránt megtalálhatóak és értő kezek által szólalnak meg koncertjeiken.

Nyaranta minden hétvégén több százan keresik fel koncertjeiket, szabadtéri, vízparti rendezvényeiket: Konga-show-kat és Konga Partykat, ahol akár 5-6 órán keresztül élvezheti a táncosközönség a lüktető ritmusok dübörgését! Szép sikert értek el a Hungary’s Got Talent műsorában, ahol egészen különleges produkciókat mutattak be, különleges ütőhangszereken.

A farsangi karneváli hangulat fokozása érdekében, erre a különleges alkalomra fúvós bandával egészülnek ki, melynek szakmai vezetője Mits Marcell a székesfehérvári Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének vezetője; az UNISEX és a PASO zenekarok tagja. A formáció DJ Ernő Piaf-fal és tűzsonglőrökkel kiegészülve egy különleges zenei utazásra hívja meg a nézőket és idézi meg a karneváli éjszakák fáradhatatlan hangulatát.

A dobok lüktetése és a rezes bandák világát idéző dallamok egybefonódnak az előadás során és nem hagyják nyugodni a közönséget. 

Mr. Gentleman's

Mr. Gentlemen'sKülön-külön is méltán elismert zenekarok tagjai, többek között az Irie Maffia, Ghymes együttes, Kéknyúl, Tóth Vera Acoustic, Omar Bashir Swing alá Django’s, Palladio Orchestra.

Barta Zsolt - gitár
Horváth Márk - gitár
Jász András - szaxofon
Oláh Antal - ütős hangszerek

Közös munkájukban pedig igyekeznek ezeket a különböző műfajokban megélt hatásokat felhasználni, a húszas évek Párizsát idézve, mediterrán és populáris dallamokkal fűszerezve lépnek színpadra.
Ebben a Session felállásban szerelmük a latin zene és a jazz mutatkozik meg új formában, amit a közös zenélés öröme kovácsol egységes zenei világképpé. A repertoárt így saját szerzemények és a műfaj klasszikusainak feldolgozásai alkotják.
Bejárták Európa- és hazánk fesztiváljait, külföldön főként Németország-, Lengyelország-, az Egyesült Államok- és Dél-kelet Ázsia színpadain is megfordultak, valamint a Közel-Keleten is többször felléptek.

Koncertfelkérés- és technikai egyeztetés:

Horváth Márk
+36 70 758 2845
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Oti Voice&Bass

Oti voice and bassEgy különleges hang és egy basszusgitár

Egyedülálló formációjukkal, szinte minden jelentősebb Fesztivál rendszeres fellépői. Stílusuk a pop, a jazz és a blues műfajában mozog. 

Neves előadók dalait formálják saját, egyéni stílusukra, improvizációs díszítésekkel. Amy Winehouse, Pink, Sting, Michael Jackson, Jill Scott... sajátos formációjukkal, már korábban bebizonyították, hogy ínyencségnek számítanak a hazai formációk körében!

Általuk megismerhetjük azt az önfeledt virtuozitást, amit koncertről koncertre megcsillantanak.

Egyedi hangzásában is hordozza az egyéniségüket. Repertoárjukon pop dalokat ízlésesen keverik jazzes elemekkel. Nem riadnak vissza a modern könnyűzenéből átemelni különleges, számukra is sokat jelentő dalokat, hogy azt a saját ízlésükre formálják.

Kettőjük érzékenysége és könnyed fiatalos energiája garantáltan serkentő hatást eredményez a koncerthallgatóknak.

 

 

Super Starsky - CSESZKÓ GAZDASÁGOS SZUPERSZTÁROK

Világslágerek mindenkinek! 

A Super Starsky zenekart hét tehetséges, rutinos zenész alkotja, akik a 60-70-80-90-2000-es évek slágereit játsszák, felettébb táncolható, üdítően vidám stílusban. Az utcabálok, fesztiválok, városi és céges rendezvények, esküvők hangulatába belecsempészik a „csehszlovák” életérzést, visszahozva a táncdalfesztiválok és az esztrádműsorok világát. Az örökzöld slágereket izgalmasan, táncra hívón, energikusan adja elő a külső megjelenésre is sokat adó retró-tánczenekar.

A Super Starsky kiváló választás minden olyan rendezvényre, ahol cél a minőségi szórakoztatás - elérhető áron. A két frontember előadásmódja minden alkalommal elvarázsolja a tisztelt Nagyérdeműt, bármely korosztály is legyen jelen a koncerten! Borovitz Tamás, a stand up körökben is népszerű humorista, valamint Pálfi Kriszta, aki több zenekarban is bizonyított dalszerző-frontemberként, magával ragadó lelkesedéssel énekel, táncol és vonja be a jelenlévőket is a fergeteges produkcióba!